Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, γνωστή και ως  online εκπαίδευση ή διαδικτυακή μάθηση ή τηλε-κατάρτιση, είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των επαγγελματιών που ζουν σε απόσταση από τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και διαθέτουν περιορισμένο χρόνο λόγω των εργασιακών τους υποχρεώσεων και του απαιτητικού σύγχρονου τρόπου ζωής. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση έχει εξελιχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και δη, εν μέσω της πανδημίας Cοvid-19 όπου καθίσταται περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας έχει αναπτύξει σειρά προγραμμάτων με τη χρήση πλατφόρμας ασύγχρονης εκπαίδευσης με σκοπό να παρέχει εξειδικευμένη συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε επαγγελματίες υγείας. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι ψηφιακό και παρέχεται η πρόσβαση στον εκπαιδευόμενο με την έναρξη του μαθήματος, όπου ο εκπαιδευόμενος προγραμματίζει ατομικά τον ρυθμό εκμάθησης που θα ακολουθήσει.

Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να διευρύνουν και να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο τους, λόγω της «ευελιξίας του προγραμματισμού» που παρέχει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή και από οιονδήποτε χώρο  το καθιστά προσβάσιμο από μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων, οι οποίοι μπορούν να μάθουν σύμφωνα με τον δικό τους ρυθμό και να επικεντρωθούν σε αυτό που πραγματικά θέλουν ή έχουν ανάγκη να μάθουν. Έτσι, η διαδικασία της μάθησης βελτιστοποιείται από μόνη της και μεγιστοποιούνται τα κίνητρα και οι μνημονικές ικανότητες των εκπαιδευόμενων.

 

Για τα δείτε τους Όρους Χρήσης & Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων/Ακυρώσεων, παρακαλώ πατήστε εδώ.

E-learning - Web Seminars

Παρακολουθήστε
Παρακολουθήστε
Παρακολουθήστε
Παρακολουθήστε
Παρακολουθήστε
Παρακολουθήστε
Παρακολουθήστε
Παρακολουθήστε
Παρακολουθήστε