Διαδικασία Εγγραφής

Κάθε ενδιαφερόμενο μέρος (είτε φυσικό είτε νομικό πρόσωπο) μπορεί να γίνει μέλος του Ινστιτούτου Avedis Donadebian. Εφόσον αξιολογηθεί και εγκριθεί η αίτηση, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταβάλει την ετήσια συνδρομή που ανέρχεται στα 50,00€ για φυσικά πρόσωπα και 150,00€ για νομικά πρόσωπα. Έπειτα, γίνεται επίσημο μέλος του Ινστιτούτου και απολαμβάνει τα συγκεκριμένα προνόμια.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, το Ινστιτούτου πάντοτε αρωγός της ενίσχυσης των επαγγελματιών υγείας, παρατείνει το διάστημα δωρεάν εγγραφής μέλους έως 31 Αυγούστου 2020!

Οφέλη Μελών

Τα επίσημα μέλη του Ινστιτούτου απολαμβάνουν τα ακόλουθα προνόμια:

  • Κάθε φυσικό πρόσωπο-μέλος του Ινστιτούτου παραλαμβάνει την κάρτα μέλους καθώς και την ταυτότητα EIQSH
  • Κάθε νομικό πρόσωπο-μέλος του Ινστιτούτου παραλαμβάνει επίσημη επιστολή εγκεκριμένου μέλους καθώς και την αντίστοιχη σφραγίδα (Affiliation Seal) του
  • Εισαγωγή των στοιχείων του στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου (εφόσον το επιθυμεί)
  • Είσοδος στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών του Ινστιτούτου
  • Πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου που περιέχει μελέτες και εγχειρίδια του Ινστιτούτου, χρήσιμους οδηγούς και παγκόσμια στατιστικά στοιχεία για την Υγεία, διεθνή και κοινοτική νομοθεσία/οδηγίες για τον τομέα της Υγείας, κ.ά.
  • Αποστολή σε έντυπη μορφή του τριμηνιαίου περιοδικού EIQSH Journal που περιέχει τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας στον χώρο της Υγείας
  • Σημαντική έκπτωση στα εκπαιδευτικά προγράμματα (e-learning-webinar & δια ζώσης) και στις λοιπές δραστηριότητες του Ινστιτούτου
  • Επίσημη πρόσκληση στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του Ινστιτούτου Avedis Donabedian
  • Δωρεάν συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ινστιτούτου (για περιορισμένο αριθμό μελών)

Αίτηση

Για να γίνετε μέλος, παρακαλώ κατεβάστε, συμπληρώστε και αποστείλετε την σχετική αίτηση που θα βρείτε , στο info@eiqsh.eu .
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!
Στόχος του Ινστιτούτου είναι η συνένωση δυνάμεων των πλέον εξειδικευμένων επαγγελματιών και φορέων του χώρου της υγείας που είναι σε θέση να συνεισφέρουν σημαντικά στη βελτίωση του επιπέδου ποιότητας και ασφάλειας της υγείας σε εθνικό και διασυνοριακό πλαίσιο.
Κατσάπη Αγγελική Εκτελεστική Γραμματέας
Prev
Next