Διάρκεια: 2 ημέρες

Ημερομηνίες: TBA

Γλώσσα: Ελληνικά-Αγγλικά

Κόστος ανά συμμετοχή: TBA

Tο Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας, Avedis Donabedian, υποστηρίζει την υλοποίηση του εξειδικευμένου και πρωτοποριακού πρακτικού σεμιναρίου Διαγνωστικού Μυοσκελετικού Υπερήχου, με τη συνεργασία του Οργανισμού Sonopedics.

Το εντατικό αυτό διήμερο πρακτικό σεμινάριο στον Διαγνωστικό Υπέρηχο του Μυοσκελετικού (MSK-US) είναι σχεδιασμένο για ιατρούς και συναφείς επαγγελματίες υγείας, με μηδενική ή περιορισμένη γνώση στον MSK-US.

Περιλαμβάνει τεχνικές σάρωσης και πρωτόκολλα όλων των περιφερικών αρθρώσεων και μικρής διάρκειας θεωρητικά μαθήματα σε βασικές αρχές φυσικής, βελτιστοποίησης της απεικόνισης, και ανατομίας, εξασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες θα είναι εξοικειωμένοι με την ανατομία της εκάστοτε περιοχής που καλύπτουμε. Επιπλέον γίνεται αναφορά στην απεικόνιση φυσιολογικών ιστών και δομών στον υπέρηχο καθώς και σε περιπτώσεις με παθολογικά ευρήματα.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει

  • Ιατροί και λοιποί Επιστήμονες Υγείας

Εκπαιδευτές

  • Δρ. Γαλάνης Δημήτριος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Υλοποίησης EIQSH του Προγράμματος Διαγνωστικού Μυοσκελετικού Υπερήχου / Ορθοπαιδικός Χειρουργός
  • Δαούκας Σταύρος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Οργάνωσης EIQSH του Προγράμματος Διαγνωστικού Μυοσκελετικού Υπερήχου / Αθλητικός Θεραπευτής

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.