Διάρκεια: 2 ημέρες

Ημερομηνίες: 15 – 16 Οκτωβρίου 2022

Γλώσσα: Αγγλικά

Κόστος ανά συμμετοχή: 495,00€ ανά συμμετοχή (385,00€ Εarly-bird έως 31/8/2022)

Tο Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας, Avedis Donabedian, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εξειδικευμένο και πρωτοποριακό πρακτικό σεμινάριο Διαγνωστικού Μυοσκελετικού Υπερήχου, με τη συνεργασία του Διεθνή Οργανισμού Sonopedics.

Το εντατικό αυτό διήμερο πρακτικό σεμινάριο στον Διαγνωστικό Υπέρηχο του Μυοσκελετικού (MSK-US) είναι σχεδιασμένο για ιατρούς και συναφείς επαγγελματίες υγείας, με μηδενική ή περιορισμένη γνώση στον MSK-US.

Περιλαμβάνει τεχνικές σάρωσης και πρωτόκολλα όλων των περιφερικών αρθρώσεων και μικρής διάρκειας θεωρητικά μαθήματα σε βασικές αρχές φυσικής, βελτιστοποίησης της απεικόνισης, και ανατομίας, εξασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες θα είναι εξοικειωμένοι με την ανατομία της εκάστοτε περιοχής που καλύπτουμε. Επιπλέον γίνεται αναφορά στην απεικόνιση φυσιολογικών ιστών και δομών στον υπέρηχο καθώς και σε περιπτώσεις με παθολογικά ευρήματα.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει

  • Ιατροί και λοιποί Επιστήμονες Υγείας

Εκπαιδευτές

  • Δρ. Γαλάνης Δημήτριος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Υλοποίησης EIQSH του Προγράμματος Διαγνωστικού Μυοσκελετικού Υπερήχου / Ορθοπαιδικός Χειρουργός
  • Δαούκας Σταύρος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Οργάνωσης EIQSH του Προγράμματος Διαγνωστικού Μυοσκελετικού Υπερήχου / Αθλητικός Θεραπευτής

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.