Όροι Χρήσης & Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων/Ακυρώσεων E-learning

Όροι Χρήσης & Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων/Ακυρώσεων

 

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας. Κάνοντας χρήση της Ιστοσελίδας αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει πλήρως και συμφωνήσει πλήρως να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους Χρήσης.
Με την αποδοχή αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων, καθώς και την δημιουργία λογαριασμού στην Ιστοσελίδα  ή/και με την υποβολή αίτησης συμμετοχής σε διαδικτυακό σεμινάριο  εγγυάστε ότι είστε άνω των 18 ετών και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα για να μπορείτε να καταρτίζετε και να συμβάλλεστε σε νομικές συμβάσεις κατά τον ισχύοντα νόμο, τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα και του ΠΔ 131/2003. Αν δεν πληροίτε τα συγκεκριμένα κριτήρια ή δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε και αποκτάτε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα.

 

Γενικά

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας και Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας, Avedis Donabedian, παρέχει online εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης εκπαίδευσης που διατηρεί στην ιστοσελίδα του www.eiqsh.eu, μέσω της οποίας ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει το πρόγραμμα της αρεσκείας του, με τη χρήση πιστωτικής,  χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας ή με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Ινστιτούτου.

Δοθέντος ότι πρόκειται αποκλειστικά για online υπηρεσία, δεν τίθεται θέμα μη παραλαβής ή ελαττωματικότητας.

Σε περίπτωση ωστόσο, που ο Πελάτης – μετά την αγορά – του εκπαιδευτικού προγράμματος, δεν καταφέρει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που οφείλεται αποκλειστικά στο Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, προβλέπεται επιστροφή χρημάτων εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, αρχής γενομένης από την επόμενη της αγοράς. Με το πέρας του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου.

Αν προκύψει θέμα υπαναχώρησης ή ακύρωσης από μέρος του Πελάτη, εφόσον αποδεδειγμένα δεν έχει προχωρήσει σε χρήση της εν λόγω υπηρεσίας (δεν έχει κάνει login), προβλέπεται επιστροφή χρημάτων εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, αρχής γενομένης από την επόμενη της αγοράς. Με το πέρας του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου.

 

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Το χρονικό διάστημα, για το οποίο είναι αναρτημένα τα προτεινόμενα διαδικτυακά σεμινάρια, υποδεικνύει και τη διαθεσιμότητα τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η διαθεσιμότητα του προϊόντος-διαδικτυακού σεμιναρίου και ο περιορισμός ή πλήρης αποκλεισμός της εντάσσεται στην αποκλειστική διακριτική ευχέρεια του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου.

 

Ο λογαριασμός σας

Δημιουργία του λογαριασμού σας

Κατά την αγορά του επιθυμητού εκπαιδευτικού προγράμματος, δημιουργούνται αυτόματα οι προσωπικοί κωδικοί του πελάτη και αποστέλλονται στο email address που έχει αναφέρει στη φόρμα του ταμείου (https://eiqsh.eu/checkout/).

Ο Πελάτης θα χρειαστεί να παρέχει με την ελεύθερη συγκατάθεσής του κάποια προσωπικά σας δεδομένα όπως ενδεικτικά:  Όνομα, Επώνυμο, Ταχυδρομική Διεύθυνση, Τηλέφωνο και η Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση (e-mail). Τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν όπως λεπτομερώς περιγράφεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Ενημέρωση ή ακύρωση του λογαριασμού σας

Έχετε το δικαίωμα σε οποιαδήποτε στιγμή να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας μέσα από την αντίστοιχη επιλογή. Μπορείτε επίσης σε οποιαδήποτε στιγμή να ακυρώσετε/διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο. Κατόπιν υποβολής αιτήματος διαγραφής, η διαγραφή πραγματοποιείται αυτόματα και διαγράφονται άμεσα όλα τα σχετικά προσωπικά σας δεδομένα, με μελλοντική ισχύ, εκτός αν είμαστε υποχρεωμένοι να τα διατηρήσουμε με ρητή διάταξη νόμου (π.χ. για φορολογική χρήση). Σημειώστε ότι ο λογαριασμός σας ενδέχεται να εμφανίζεται ακόμα διαθέσιμος και ενεργός για κάποια χρονική περίοδο  στους εξυπηρετητές μας ή σε εξυπηρετητές τρίτων μερών λόγω της φύσης και τεχνικής δομής του Διαδικτύου.

Σε περίπτωση που η διαγραφή δεν πραγματοποιηθεί αυτόματα, ο Πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με την γραμματεία του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, να ενημερώσει πλήρως τον Υπεύθυνο και αφού επιβεβαιώσει τα στοιχεία του λογαριασμού του στην ιστοσελίδα του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, η διαγραφή θα πραγματοποιηθεί εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

 

Ακύρωση του λογαριασμού σας από την Ιστοσελίδα

Διατηρούμε το δικαίωμα σε οποιαδήποτε στιγμή να τερματίσουμε μονομερώς και να διαγράψουμε τον λογαριασμό σας χωρίς προηγούμενη αιτιολόγηση. Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει είσοδο στον λογαριασμό σας στην Ιστοσελίδα τουλάχιστον μία φορά κατά την τελευταία διετία, επέρχεται αυτόματη διαγραφή του λογαριασμού σας και ταυτόχρονα διαγραφή σας από την λίστα ενημερώσεων της Ιστοσελίδας, άνευ προειδοποίησης ή ενημέρωσης.

 

Πληρωμές

Εάν επιλέξετε πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, αποδέχεστε ότι η παραγγελία συνεπάγεται την υποχρέωση πληρωμής. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών των αντίστοιχων πιστωτικών ιδρυμάτων που καθίστανται αρμόδια για την εξασφάλιση της απόλυτης ασφάλειας των συναλλαγών σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Για τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω χρωστικής ή πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας θα πραγματοποιείται, εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας και θα πρέπει η κάρτα που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή να σας ανήκει. Οι χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της εκάστοτε κάρτας. Αν δεν ληφθεί από τον φορέα μας η απαιτούμενη έγκριση πληρωμής, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση παραγγελθέντος προϊόντος/εκπαιδευτικού προγράμματος και δεν θα μπορούμε να ολοκληρώσουμε την σύναψη σύμβασης πώλησης με εσάς.

Σε περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή να πραγματοποιηθεί με «Άμεση Τραπεζική Μεταφορά», ο Πελάτης θα λάβει ενημερωτικό email με τον αριθμό της παραγγελίας του, τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου το ποσό που θα πρέπει καταθέσει, εντός χρονικού διαστήματος των πέντε (5) ημερολογιακών ημερών, αλλιώς η παραγγελία θα θεωρηθεί άκυρη. Ο Πελάτης κατά την μεταφορά των χρημάτων, θα πρέπει να αναφέρει το Ονοματεπώνυμό του καθώς και τον αριθμό παραγγελίας, στο Πεδίο «Αιτιολόγηση» και να αποστείλει το σχετικό παραστατικό στο info@eiqsh.eu έτσι ώστε να γίνει η κατάλληλη ιχνηλασιμότητα και διασταύρωση των στοιχείων. Μετά την επιβεβαίωση της εξόφλησης, το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο θα ενημερώσει τον Πελάτη για την πρόσβασή του.

 

 

Ασφάλεια πληρωμών

Οι Προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, αριθμός χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, αριθμός λογαριασμού, κλπ) είναι κωδικοποιημένες με κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

To Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα. Επομένως παρακαλείσθε να εισάγετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή σας σε κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε σε μας.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται μέλος του οποίου η κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που πιθανόν προκληθεί στον εξοπλισμό του υπολογιστή σας από ιούς, προγράμματα spyware, ή άλλα παρεμφερή κατά τη διάρκεια της σύνδεσης σας με την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πρόγραμμα anti-virus και ότι τα υπόλοιπα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή σας είναι ενημερωμένα.

 

 

Πολιτική Επιστροφών

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Στην ιστοσελίδα του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου (www.eiqsh.eu), κατ’ εφαρμογή της διάταξης του αρ. 3ιβ του Ν. 2251/1994 και τις διατάξεις της Οδηγίας 2011/83/ΕΕ, το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει κατά την προμήθεια ψηφιακού περιεχομένου μη παρεχόμενου πάνω σε υλικό μέσο, εάν η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει έτσι το δικαίωμα του υπαναχώρησης. Το δικαίωμα κατά συνέπεια δεν μπορεί να ικανοποιηθεί εφόσον έχει ήδη παρασχεθεί οποιοδήποτε μέρος της παρεχόμενης υπηρεσίας και έχει με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο πραγματοποιηθεί πράξη πρόσβασης στο περιεχόμενο του σεμιναρίου.

 Επιστροφή χρημάτων

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται αποκλειστικά  σε περίπτωση αποδεδειγμένης αδυναμίας χρήσης της υπηρεσίας ή του προς παρακολούθηση σεμιναρίου με υπαιτιότητα του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, και αδυναμίας επιδιόρθωσης του προβλήματος εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών. Επιστροφές χρημάτων γίνονται αυστηρά εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, αρχής γενομένης από την επόμενη της διαπίστωσης της αδυναμίας επιδιόρθωσης του προβλήματος. Με το πέρας του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον καταναλωτή. Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει σε λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα τραπέζης τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

 

Επίλυση διαφορών

Οι παρόντες Όροι Χρήσης θα  νοηματοδοτούνται, ερμηνεύονται και εφαρμόζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Για οποιαδήποτε διαφορά που θα προκύψει από την εφαρμογή των παρόντων Όρων αρμόδια καθίστανται τα Δικαστήρια Αθηνών.

 

 

Επικαιροποίηση των παρόντων όρων

Η Ιστοσελίδα ενδέχεται να τροποποιήσει ή να μεταβάλλει τμήματα των εν λόγω Όρων Χρήσης σε οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση. Παρόλα αυτά σε περίπτωση θεμελιωδών αλλαγών, ειδοποίηση για τις εν λόγω αλλαγές θα δημοσιοποιούνται στην αρχική σελίδα του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου (www.eiqsh.eu) και θα τίθενται σε εφαρμογή 15 ημέρες μετά την δημοσίευση τους στην Ιστοσελίδα. Παρακαλούμε ανατρέξτε πίσω στους εν λόγω Όρους Χρήσης σε τακτικά χρονικά διαστήματα ώστε να είστε πλήρως ενήμεροι για οποιεσδήποτε αλλαγές και ενημερώσεις. Συνεχιζόμενη χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας συνιστά αποδοχή των ενδεχόμενων αλλαγών.

 

Επικοινωνία
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην παρακάτω διεύθυνση:

Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας και Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας, Avedis Donabedian

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 44, 6ος Όροφος, ΤΚ 10679, Αθήνα, Ελλάδα

Email: info@eiqsh.eu   &   Τηλ: 210 7474220

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μάρτιος - Μάιος 2023