Το 2020 ήταν η χρονιά που δοκίμασε τα συστήματα υγείας αλλά και τους επαγγελματίες των υπηρεσιών υγείας με πρωτοφανή τρόπο. Η διαχείριση της κρίσης της πανδημίας ζύγισε τις δυνάμεις μας αλλά, κυρίως, αποκάλυψε τις αδυναμίες τις οποίες κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

Ήταν ταυτόχρονα και η χρονιά που το Ινστιτούτο διάνυσε μια πορεία εκκίνησης των δράσεων του και επιχείρησε να ενώσει τους ανθρώπους του Τομέα Υγείας.

Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες υγείας, τους συναδέλφους, τους συνεργάτες που αγκάλιασαν το όλο αυτό εγχείρημα. Το Ινστιτούτο είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο που χαράσσουμε από κοινού δράσεις για να ενισχύσουμε τις γνώσεις μας, τις δεξιότητές μας, τη φροντίδα στον ασθενή μας, την αποτελεσματικότητα στο χώρο εργασία μας. Είναι ο σύνδεσμος μέσα από τον οποίο επικοινωνούμε, δημιουργούμε, αναπτυσσόμαστε, διασυνδεόμαστε με σημαντικούς οργανισμούς, διεθνείς και εθνικούς, για να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

Το Ινστιτούτο μεγαλώνει με τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων. Χρειάζεται τον καθένα από εμάς για να επιτύχει τους στόχους του.

Με ιδιαίτερη χαρά, ικανοποίηση και περηφάνεια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Ετήσιος Απολογισμός εργασιών του Ινστιτούτου για το 1ο έτος λειτουργίας του, έχει δημοσιευτεί και μπορείτε να τον δείτε πατώντας εδώ.

Σας καλούμε να συνεχίσουμε μαζί να προάγουμε την ασφάλεια και την ποιότητα στην υγειονομική φροντίδα.