Διαδικτυακό σεμινάριο για την “Προστασία των Δεδομένων στην Σύγχρονη Πραγματικότητα” από το Temos Academy

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • This εκδήλωση has passed.

Διαδικτυακό σεμινάριο για την “Προστασία των Δεδομένων στην Σύγχρονη Πραγματικότητα” από το Temos Academy

12 Οκτωβρίου 2021 @ 15:00 - 17:00

| 49€

Ο Διεθνής Φορέας Διαπίστευσης Υπηρεσιών Υγείας, Temos International Healthcare Accreditation, σε συνεργασία με το Diplomatic Council, διοργανώνει στις 12 Οκτωβρίου 2021 διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την “Προστασία των Δεδομένων στην Σύγχρονη Πραγματικότητα”.

Το διαδικτυακό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα σύγχρονα διεθνή δεδομένα και απευθύνεται σε στελέχη, υπεύθυνους χάραξης πολιτικών, συμβούλους, υπευθύνους προστασίας δεδομένων (ΥΠΔ) και άλλα άτομα που συνιστούν τις πολυεπίπεδες και διεπιστημονικές πτυχές της προστασίας δεδομένων σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις που λειτουργούν σε ένα διεθνές περιβάλλον με συνεργασίες εκτός συνόρων.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα συζητηθεί η ουσία της Προστασίας των Δεδομένων, τα πιο κοινά προβλήματα που παρουσιάζονται, η ανεξαρτησία προστασίας δεδομένων, οι πιθανοί κίνδυνοι κ.λπ..

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο εμπειρογνώμονας και ειδικός για θέματα Προστασίας Δεδομένων, κ. Alex Cespedes, Senior Advisor του Διεθνούς Διπλωματικού Συμβουλίου.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Ημερομηνία: 12 Οκτωβρίου 2021

Ώρα έναρξης – λήξης: 15.00 – 17.00  (2 PM CEST/ 7 PM ICT)

Κόστος: 49,00€ ανά συμμετέχοντα (Στην περίπτωση όπου μια εταιρεία/οργανισμός δηλώσει δύο συμμετοχές, η τρίτη συμμετοχή παρέχεται εντελώς δωρεάν!)

Εγγραφή: Παρακαλώ πατήστε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Temos International πατώντας εδώ.

Nέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 2024!