Το 2020, η πανδημία του Covid-19 δοκίμασε σημαντικά το Σύστημα Υγείας και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του. Οι Επαγγελματίες Υγείας αποτέλεσαν για ακόμη μια φορά το ‘’κεφάλαιο’’ επάνω στο οποίο στηρίχτηκε η ουσιαστική διαχείριση και αντιμετώπιση των αναγκών των ασθενών. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των Επαγγελματιών Υγείας, το Ινστιτούτο αναπτύσσει διαρκώς εξειδικευμένα σεμινάρια/ εκπαιδευτικά προγράμματα, προκειμένου για τη μεταφορά της παγκόσμιας εμπειρίας και σύγχρονης γνώσης για τη διαρκή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού των υπηρεσιών υγείας.

Στόχος του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου Avedis Donabedian και το 2021 είναι να παρέχει ευκαιρίες και δυνατότητες στους επαγγελματίες υγείας να εκπαιδευτούν, να συνεργαστούν και να εμπνευστούν από τους συνεργάτες του Ινστιτούτου από όλο τον κόσμο.

Για να δείτε τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2021, πατήστε εδώ!

Επίσης, η ετήσια ανανέωση των συνδρομών ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2021! Σε όλα τα μέλη του Ινστιτούτου παρέχεται ειδική έκπτωση 20%!
 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια του Ινστιτούτου, επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω email στο info@eiqsh.eu είτε μέσω τηλεφώνου στο 210 7474220

Για όποια απορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, η ομάδα του Ινστιτούτου είναι στη διάθεσή σας!