Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της πρώτης δέσμης online σεμιναρίων από αρχές Ιουλίου 2020. Αξίζει να τονισθεί ότι σε όλα τα μέλη του Ινστιτούτου παρέχεται ειδική έκπτωση 20%.

Το υλικό και το περιεχόμενο των προγραμμάτων βασίζεται σε Ευρωπαϊκές κατευθυντήριες οδηγίες καθώς και σε διεθνή πρωτόκολλα που δημοσιεύονται επίσημα από Διεθνείς Οργανισμούς.  Τα σεμινάρια του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου θα υλοποιηθούν με τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης (σύγχρονη εκπαίδευση), μέσω της πλατφόρμας GoToMeeting. Πιο συγκεκριμένα:

  • Λίγες μέρες πριν την έναρξη της τηλεκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν το εκπαιδευτικό υλικό προς μελέτη καθώς και τα στοιχεία πρόσβασής τους
  • Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης των θεματικών από τους εξειδικευμένους εισηγητές του Ινστιτούτου καθώς και επίλυση αποριών και προβλημάτων.
  • Μετά το πέρας των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Μπορείτε να δείτε τα πρώτα σεμινάρια στο ημερολόγιο του Ινστιτούτου ή μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό πρόγραμμα πατώντας εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια του Ινστιτούτου, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε εδώ και προωθήστε την στο info@eiqsh.eu ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.