Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας, Avedis Donabedian, παρουσιάζει μια σημαντική δουλειά για ένα καίριο για τις επιχειρήσεις, θεματικό αντικείμενο, το βιβλίο με τίτλο “Η συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων – Πρακτικά Ζητήματα- Υποδείγματα”, του επιστημονικού μας συνεργάτη, κ. Κωστούλα Δημοσθένη και της δικηγόρου, κα Τσιπτσέ Όλγας (Εκδόσεις ΝΟΜΟΡΑΜΑ.ΝΤ, Ιανουάριος 2020).

Το βιβλίο απευθύνεται σε επαγγελματίες ιδιωτικότητας και όχι μόνο, μεταφέροντας την εμπειρία των δύο συγγραφέων σχετικά με την συμμόρφωση οργανισμών με το GDPR και τον ουσιαστικό ρόλο του Data Protection Officer (DPO). Πρόκειται για έναν πρακτικό οδηγό συμμόρφωσης, χρήσιμο για οποίον ξεκινάει την ενασχόληση του με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, για νομικούς, τεχνικούς ή/και διοικητικούς, για συμβούλους επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες ή υπαλλήλους οργανισμών και φορέων δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα.

Η διανομή και πώλησή του γίνεται μέσω:

  • Της ιστοσελίδας http://www.nomorama-nt.gr/ilektronikokatastima/
  • Στην Αθήνα: βιβλιοπωλείο Ζακύνθου 54 & Καυκάσου και με παραγγελία στις Εκδόσεις Πατάκη, Εκδόσεις Αντωνίου Σάκκουλα, βιβλιοπωλεία Ποθητός Πρωτοπορεία και Πολιτεία.
  • Στην Θεσσαλονίκη: στις Εκδόσεις Ανικούλα
  • Στην Λάρισα: στο βιβλιοπωλείο FLASH – ΚΑΛΤΣΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (Παπαναστασίου Αλέξανδρου 57).
  • Στο Ηράκλειο Κρήτης: στο βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ (Οδός 1821 ΑΡ.10).