Η GCT Diagnostics εκπροσωπώντας στην Ελλάδα τη Savyon Diagnostics, από τις μεγαλύτερες εταιρείες βιοτεχνολογίας στο Ισραήλ, έχει συνάψει Memorandum of Understanding ως υποστηρικτής του Ινστιτούτου για την από κοινού διενέργεια ερευνητικών και επιστημονικών δράσεων.

Η Savyon Diagnostics αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται διαγνωστικά, εργαστηριακά κιτ και συστήματα υψηλής ποιότητας για την ανίχνευση μολυσματικών ασθενειών καθώς και ελέγχων γενετικού υλικού, για περισσότερα από 30 χρόνια μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου με περισσότερους από 80 διανομείς. Η εταιρεία είναι διαπιστευμένη με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας για την κλινική έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή προϊόντων βιοτεχνολογίας (ISO 13485), ενώ τα προϊόντα της εταιρείας είναι όλα πιστοποιημένα με CE-IVD.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 και του ιού SARS-CoV-2, η Savyon Diagnostics κατασκεύασε το εξειδικευμένο rapid test Αντισωμάτων QuickStripeTM SARS CoV-2 IgG/IgM, το οποίο αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο Δημόσιας Υγείας, καθώς όχι μόνο ανιχνεύει ποιοτικά τον ιό, αλλά ελέγχει και το επίπεδο ανοσοποίησης του οργανισμού.

Καθώς έχει ξεκινήσει ήδη ο εμβολιασμός του πληθυσμού, το τεστ μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση της ανοσολογικής απόκρισης των εμβολίων. Κάποια από τα πλεονεκτήματα του QuickStripeTM SARS CoV-2 IgG / IgM είναι:

  • Αποτελεί φθηνή και γρήγορη λύση, χωρίς απαίτηση ακριβού, ειδικού εξοπλισμού, ενώ δίνει τη δυνατότητα έγκυρης πληροφόρησης σχετικά με το αποτέλεσμα.
  • Σε περίπτωση υψηλού ιικού φορτίου, οι πιθανότητες θετικού τεστ είναι μεγάλες, με αποτέλεσμα τη γρήγορη απομόνωση & ιχνηλάτιση επαφών.
  • Σε περίπτωση θετικού τεστ, το άτομο έχει σίγουρα λοίμωξη COVID-19.
  • Τα αποτελέσματα του τεστ, σε σχέση με την ανίχνευση του ιού με χρήση RT-PCR παρέχουν overall agreement 87.5% (IgM+IgG)
  • Μπορεί να αποτελέσει σημαντικό και ακριβές εργαλείο εκτίμησης της ανοσο-απόκρισης στον εμβολιασμό.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας και Ασφάλειας των Υπηρεσιών Υγείας, στηρίζοντας έμπρακτα τη συνολική προσπάθεια διαχείρισης της πανδημίας και των συνεπειών της, συνεχίζει τις δράσεις της και έχει εξασφαλίσει για τα ενδιαφερόμενα μέρη, ειδική προνομιακή τιμή για την προμήθεια του QuickStripeTM SARS CoV-2 IgG/IgM με τη χρήση εκπτωτικού κουπονιού. Για την παραλαβή του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης: info@eiqsh.eu

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την προμήθεια του τεστ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον επίσημο αντιπρόσωπο: 

GCT Diagnostics PL

Δεινοκράτους 13, Κολωνάκι, Τ.Κ 10675, Αθήνα

Τηλ: 213 044 9123